Iskanje po E-knjižnici

Iskalni niz

Naslov A-Z

# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Kategorija

Datum nastanka

Iz EU institucij

Webminar: Proti renesansi podeželja: LEADER utira pot!

Sekretar Grupe de Bruges in koordinatorka enega od LEDER področij na Nizozemskem Bart Soldaat bo predstavil svoj pogled na LEADER oz. zdaj imenovani CLLD. Izhodišča: Samo novo ime ali tudi druge spremembe? Kako je CLLD pristop vključen v različnih državah članicah. Bo CLLD pristop učinkovit in bo presegel ovire pri pristopu LEADER? Bo peljal k prepotrebni renesansi podeželja? Webminar je eden od številnih brezplačnih 30 minutnih internetnih seminarjev pod imenom Can EU CAP it? Kdaj: 20. 10. 2015 od 12:00 do13:00 CET. Registracija: TUKAJ.

Preberite več...

Argumenti za ohranjanje biotske raznovrstnosti na območjih Natura 2000

V članku so zbrani rezultati analize 365 projektov LIFE z raziskavo pa so želeli ugotoviti, kateri načini so bili najbolj učinkoviti pri prepričevanju deležnikov o vrednosti naravovarstvenih
projektov. Avtorja: Angelika Müller, Joachim Maes. Vir: Nature Conservation 12: 1-26 (24 Aug 2015). Članek Arguments for biodiversity conservation in Natura 2000 sites: An analysis based on LIFE projects je dostopen TUKAJ.

Preberite več...