Društvo za razvoj slovenskega podeželja - Prihajajoči dogodki v SLO

Konferenca »Posledice družbenih sprememb za kmetijstvo, sistem oskrbe s hrano in podeželje«, Ljubljana, 22. – 23. 9. 2022

Od 22. – 23. septembra 2022 bo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani potekala skupna konferenca Društva agrarnih ekonomistov Slovenije (DAES) in Avstrijskega združenja agrarnih ekonomistov (ÖGA) z naslovom »Posledice družbenih sprememb za kmetijstvo, sistem oskrbe s hrano in podeželje«. Podrobnejši program konference in druge praktične informacije, povezane s konferenco, so objavljene na spletni strani društva  https://www.daes.si in v vabilu.

Preberite več...

Predstavitev rezultatov Ciljnega raziskovalnega projekta "Konflikti na podeželju spodbujajo iskanje rešitev in razvoj", 19. 10. 2022, Ljubljana

V sredo, 19. 10. 2022 bo na Oddelku za geografijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani v okviru Meseca prostora potekala predstavitev rezultatov Ciljnega raziskovalnega projekta » Konflikti na podeželju spodbujajo iskanje rešitev in razvoj«. Več o predstavitvi preberite TUKAJ.

Preberite več...