Prihajajoči dogodki v Sloveniji

Vabilo na posvet o trajnostnem turizmu v zaščitenih območjih - 27.11.2019 v Pivki

LAS med Snežnikom in Nanosom in LAS Notranjska vabita na posvet o trajnostnem turizmu v zaščitenih območjih, ki bo 27.11.2019 ob 18:00 v Krpanovem domu v Pivki. Gre za posvet zainteresiranih ponudnikov, s katerim želijo preveriti interes po sodelovanju in razvoju turističnih storitev. Na osnovi izraženega interesa se bodo povezali z partnerji in pripravili projekt, ki bo dodana vrednost turistični ponudbi na območju Zelenega krasa in širše, saj nameravajo k sodelovanju pritegniti še 6 drugih LAS v Sloveniji in tujini.

Več informacij najdete v VABILU.

Preberite več...

Urice pametnega telefona za osebe z okvaro vida

V Posoškem razvojnem centru v šolskem letu 2019/2020 nadaljujejo z izvedbami uric za boljšo uporabo pametnega telefona in računalnika za osebe z okvaro vida. Brezplačne delavnice vodi učitelj Edi Strosar, ki ima dolgoletne izkušnje z izvajanjem tovrstnih tečajev in delavnic, saj je zaposlen na Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica. Delavnice bodo potekale enkrat mesečno.
Termin:
• december: 6.12.2019
Srečanja potekajo v dopoldanskem času od 9.00 do 11.15.

Preberite več...