Najava 2. javnega razpisa za sofinanciranje projektov v okviru programa Interreg Europe 2021-2027

Drugi javni razpis za sofinanciranje projektov v okviru programa Interreg Europe 2021-2027 bo odprt od 15. marca 2023 do 9. junija 2023. Odprtje razpisa bo potekalo v sklopu letnega dogodka programa »Europe, let's cooperate! interregional cooperation forum«, ki bo organiziran 15. marca 2023 v Stockholmu na Švedskem (in spletno). Na prvi in drugi rok lahko prijavite projekte vseh razpisanih področij, partnerji pa morajo prihajati iz vseh štirih programskih geografskih območij. Razpisna dokumentacija bo objavljena v kratkem na spletni strani programa.

Preberite več...

Javni razpis za predložitev projektov v okviru Interreg programa Slovenija-Avstrija 2021–2027

Javni razpis je namenjen sofinanciranju projektov čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo v programskem obdobju 2021-2027. Za sofinanciranje projektov je na voljo 41,5 mil. EUR ESRR sredstev, program pa se izvaja na osnovi odprtega javnega razpisa. Prvi rok za predložitev vlog je 28. februar 2023. Več o javnem razpisu in povezava do razpisne dokumentacije TUKAJ

Preberite več...

Objava predpisa in javnega poziva za delovanje LAS in odobritev novih SLR za programsko obdobje do leta 2027

V petek, 23. 12. 2022, sta bili v Uradnem listu objavljeni Uredba o delovanju LAS in potrditvi SLR, ki ga vodi skupnost za programsko obdobje do leta 2027. Na podlagi objavljenega javnega poziva lokalna partnerstva v Sloveniji začnejo z oblikovanjem LAS in pripravo strategij za izvajanje skupnega pristopa LEADER/CLLD iz EKSRP in ESRR skladov. Več preberite TUKAJ.

Naroči se na ta RSS