Javni poziv za oddajo ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

• 22 avgust 2022 |
  • Objavljeno v Dogodki

Slovenska turistična organizacija (STO) aktivno pripravlja vsebine za izvedbo letošnjih digitalnih kampanj, katerih cilj je dvig prepoznavnosti Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije zlasti pri potencialnih gostih višjega dohodkovnega razreda, posledično povečanje števila prihodov in prenočitev domačih ter tujih turistov ter rast prihodkov v turizmu. Ponudbo lahko oddate do 31.10.2022, več o možnostih brezplačne promocije pa si preberite TUKAJ.

5. javni poziv LAS med Snežnikom in Nanosom

LAS med Snežnikom in Nanosom je v petek, 5.6.2020, objavil 5. javni poziv za sofinanciranje operacij SLR LAS iz evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Osnova za potrditev zadnjega javnega poziva za sofinanciranje operacij v tem programskem obdobju EU je bila potrjena sprememba Strategije lokalnega razvoja, ki so jo na LAS prejeli konec maja. S to potrditvijo se je zaključil skoraj leto dni trajajoč postopek spremembe Strategije, s katero LAS razpisuje za dobrih 504.000,00 € sredstev za sofinanciranje operacij na tematskih področjih Razvoj osnovnih storitev in Varstvo okolja in ohranjanje narave.

Več informacij o javnem pozivu najdete TUKAJ.

Preberite več...

Javni poziv Slovenske turistične organizacije za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu

Slovenska turistična organizacija je v petek, 8.5.2020, objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu, z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe na domačem trgu.

Rok za vložitev ponudb je konec leta 2020. Več informacij o javnem pozivu najdete TUKAJ.

Promocija proizvodov z oznako Natura 2000

S kampanjo - NATURA 2000 BRANDING benefits people, nature and local economy se začenja promocija proizvodov proizvedenih v območju in z znakom Natura 2000. Namen kampanje, ki predstavlja uspešne in pozitivne zgodbe, je predstavitev izdelkov z tem znakom ter spodbujanje novih partnerstev med upravljavci območij, kmeti in lokalnimi podjetji. Med njimi sta že dva proizvoda iz Kočevskega.

Prijave in več informacij na tej povezavi.

Preberite več...

Objavljen razpis LIFE za tradicionalne projekte s prednostnih področij narava in biotska raznovrstnost in za integrirane projekte

Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov projektov za sofinanciranje iz programa LIFE za leto 2020.

Rok za vložitev osnutkov projektov za tradicionalne projekte s prednostnih področij narava in biotska raznovrstnost (NAT) je 16. julij 2020, za osnutke integriranih projektov pa do 5. oktobra 2020. Več informacij o razpisu najdete TUKAJ.

Preberite več...

Javni poziv za Vavčer za digitalni marketing

• 27 april 2020 |
  • Objavljeno v Dogodki

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oziroma prihodki od prodaje. Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov za digitalni marketing.

Več o pozivu TUKAJ

Naroči se na ta RSS