Ponosno vstopamo v novo leto 2023

  • 14 december 2022 |
  • velikost pisave

Novoletna za SPLETNO

Spoštovane članice in člani našega društva, kolegice in kolegi!

Leto 2022 je naokoli in spet je pred nami čas, ko pregledujemo bilance našega življenja in delovanja, ter si postavljamo nove izzive in cilje, ki nam bodo vodilo v letu 2023.

Naše društvo je letos obeležilo 20 letnico delovanja. V teh letih smo uspešno vijugali med čermi različnih razvojnih politik in potrebami ter željami slovenskega podeželja. Tudi v letošnjem letu smo s sodelovanjem in skupnimi napori prispevali k izboljšanju življenjskih razmer na podeželju. Prav zaradi naše povezanosti in skupnega duha lahko z optimizmom zremo v  novo leto, ko nas čakajo novi izzivi. Začenja se programsko obdobje, ki bo posebej pomembno za Lokalne akcijske skupine, saj bo potrebno vzpostaviti pogoje za naše uspešno delovanje tja do leta 2029. Jeseni bomo v sodelovanju z našimi podeželskimi razvojnimi partnerji ponovno organizirali Slovenski podeželski parlament, kjer bo priložnost za izmenjavo mnenj in utiranje novih uspešnih zgodb na slovenskem podeželju. Vsekakor v tem času ne bomo pozabili na naše medsebojno druženje, ki vsem nam daje moči in veselje za lažje soočanje z vsakodnevnim delom.

Drage prijateljice in prijatelji. Iz srca vam voščim lepe božične praznike, s ponosom se spomnite na dan samostojnosti naše Slovenije in z veseljem vstopite  v novo leto 2023.

Srečno!

 

Roman Medved, predsednik

nazaj na vrh