Nastop DRSP in pomurskih LAS na sejmu AGRA 2017

• 01 September 2017 |

Društvo za razvoj slovenskega podeželja je skupaj s svojimi članicami LAS Prlekija, LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020 pod skupnim sloganom »Lokalne akcijske skupine se predstavljajo« nastopilo na kmetijsko živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki je potekal med 26. in 31. avgustom 2017.

Namen nastopa na sejmu je bil predstaviti delovanje in aktivnosti DRSP in LAS, uspešno izvedene projekte članov iz preteklega in aktualnega programskega obdobja ter ponudbo območij LAS. Na skupnem razstavnem prostoru so se tako predstavljali različni ponudniki lokalnih produktov, dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, turistične kmetije, kulturna društva in drugi deležniki iz območja LAS. Sejemski nastop je spremljal pester spremljajoči kulturni program, prikaz starih navad in šeg ter tradicionalnih obrti. Razstavljavci so v okviru nastopa imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov.

Razstavni prostor »Lokalne akcijske skupine se predstavljajo«, ki se je nahajal v hali D sejemskega prostora, sta si ogledala tudi predsednik vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan.

AGRA1  AGRA2  AGRA4AGRA 2017 3 AGRA5 AGRA7  AGRA16 AGRA 2017_2 AGRA12