Razpis rednih volitev v organe DRSP za obdobje 2022 – 2026

• 23 december 2021 |

Upravni odbor je na 12. seji, z dne 9. 12. 2021, sprejel sklep o razpisu rednih volitev v organe Društva za razvoj Slovenskega podeželja za mandatno obdobje 2022 – 2026. Skladno s Pravilnikom o volitvah v organe DRSP Zbor članov DRSP voli: predsednika oz. predsednico društva, šest članov upravnega odbora, tri člane nadzornega odbora in tri člane častnega razsodišča.

Podrobneje so pogoji opredeljeni v razpisu, ki je objavljen na spletni strani (TUKAJ). Kandidature (obrazec: Predlogi za člane organov) s soglasji kandidatov (obrazec: Izjava kandidata o strinjanju) pošljite na poštni naslov: Društvo za razvoj slovenskega podeželja Slavina 31, 6258 Prestranek, Slovenija ali skenirano na e-poštni naslov: info@drustvo-podezelje.si. Rok oddaje kandidatur je 31. 1. 2022 do 15. ure, volitve pa bodo potekale na zboru članov 9. 3. 2022 v Kočevju in ga bo gosti LAS po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe.