Poziv k nastopu na sejmu AGRA 2019

• 27 junij 2019 |

Spoštovani člani DRSP!

Obveščamo vas, da namerava DRSP tudi letos najeti razstavni prostor na 57. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 24. in 29. avgustom 2019.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti DRSP ter lokalnih akcijskih skupin – članic DRSP. LAS-i imate tako možnost brezplačno predstaviti uspešno izvedene projekte iz zdajšnjega programskega obdobja ter ponudbo znotraj območja vašega LAS.

Stroške najema razstavnega prostora in opreme bo kril DRSP. LASi lahko svojo udeležbo na sejmu pokrijete kot upravičene stroške dela.

Razstavni prostor se nahaja v hali D in je del skupnega prostora, kjer se predstavljajo tudi tri Pomurske LAS (Goričko, PDL in Prlekija). DRSP bo imel na voljo 10 m2 razstavnega prostora, ki vključuje 2 mizi (vsaka 200 x 80 cm), 2 klopi in majhno kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in štedilnik s pečico). Na voljo bo električni priključek in priključek z odtokom vode. Razstavljavci bodo imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. Brezplačna bo 1 vstopnica za sejem / razstavljavca. Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in prejetega števila izpolnjenih prijav.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.) ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite PRIJAVNICO najkasneje do 22. julija 2019 in jo pošljite na e-naslov info@drustvo-podezelje.si.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 253 001 (Maja) ali preko info@drustvo-podezelje.si.